O nama

 

Dobrodošli u Istru, regiju bogate kulturno-povijesne baštine, vrhunske gourmet ponude i duge turističke tradicije. U Laguni Novigrad, ponosni smo što već desetljećima gradimo uspješnu priču o Istri kao jednoj od najpoznatijih Hrvatskih turističkih odredišta. Pružajući visokokvalitetne usluge iz područja wellnessa, sportske rekreacije i kongresnog turizma, naša sezona traje gotovo cijele godine, a zahvaljujući blizini i izvrsnoj prometnoj povezanosti i raznolikosti ponude, Novigrad će svakom gostu ponuditi ono najbolje od Istre na jednom mjestu. gggg

Naši hoteli

Naši hoteli Maestral**** i Laguna*** te kampovi Mareda i Sirena, pružit će Vam nezaboravan odmor uz brojne sadržaje. Nekada su gosti u Istru i Novigrad u potrazi za čistim morem, većinom dolazili preko ljeta, no navike se mijenjaju jer brojni sportski, gourmet i kulturni sadržaji Novigrada i okolice pružaju dovoljno argumenata za posjet tijekom cijele godine. 

Novi članovi naše grupe

Od 2012. Laguna Novigrad svoju uspješnu priču širi i na Dalmaciju s hotelom Feral**** na otoku Korčula, te od 2014. godine i na Grand Hotel Orebić**** u istoimenom mjestu na poluotoku Pelješac.

Pročitajte česta pitanja koja na postavljaju naši gosti na ovoj stranici.