od 100HRK

Posjet plantaži smilja

Želite li doživjeti autentične mirise otoka Krka?

Pregled

Doživite avanturu uz jedinstveni mirisni ugođaj u kojemu ćete upoznati važnu mediteransku biljku SMILJE i doživjeti njezin čaroban učinak koji „briše bore“. Posjetite plantažu smilja i uvjerite se sami u posebnost učinka kojeg sadrži većina europskih high-end kozmetičkih proizvoda, uz mogućnost kupnje prirodne kozmetike VIANA Immortelle koja je zasigurno jedan od najoriginalnijih proizvoda koji možete ponijeti s otoka Krka, te pokloniti sebi, obitelji i prijateljima.

PROGRAM:

- Dolazak do plantaže I obilazak ekološke plantaže smilja gdje se upoznajete s biljkom smilje, njezinim načinom sadnje, branja, održavanja, načinom primjene i dr.

- Obilazak povijesne lokacije Kapelica koja je u sklopu same plantaže s koje se prostire jedinstven pogled na Krčki most, ali i na mjesto povijesne bitke između Cezara i Pompeja iz 49. god. pr.n.e. gdje se po prvi puta spominje bačva kao sredstvo ambalaže.

- Razgledavanje destilerije za preradu smilja, upoznavanje i prezentacija s prirodnim kozmetičkim i ostalim proizvodima na bazi smilja uz mogućnost kupnje.

I za kraj, odlazak iz destilerije s poklonom

Trajanje izleta : 01:30 h

Lastnosti

Brezplačno parkiranje
Kultura
Družina
Narava
Družinski izlet
Zgodovina

Iščete HOTEL?

Rezervirajte takoj!

Aminess hoteli in kampi

GoAdria je Aminessova turistična agencija, ki je ustanovljena z željo, da svojim gostom ponudimo celovit oddih, poln pristnih doživetij.